Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fira de Santa Llúcia de Vilafranca rep un nou impuls

<p style="text-align:justify"><span style="font-size: 14.0pt;mso-bidi-font-size:12.0pt;line-height:150%"> </span>

<p style="text-align:justify"><span style="font-size: 14.0pt;mso-bidi-font-size:12.0pt;line-height:150%">La tradicional Fira de Santa Llúcia s’inaugurarà aquest dimecres, a les 5 de la tarda, i finalitzarà el 16 de desembre. La fira se situarà com sempre a la plaça Santa Maria, en horari de 10 del matí a dos quarts de 9 del vespre. </span>

<p style="text-align:justify"><span style="font-size: 14.0pt;mso-bidi-font-size:12.0pt;line-height:150%">L’edició d’enguany és especial ja que el Patronat de Comerç i Turisme<span style="mso-spacerun:yes"> </span>dóna un nou impuls a la fira, que comptarà amb diverses actuacions musicals i cada dia s’oferiran tallers nadalencs variats adreçats a nen i nenes. </span>

<p style="text-align:justify"><span style="font-size: 14.0pt;mso-bidi-font-size:12.0pt;line-height:150%">El nombre de parades ha augmentat i s’ha ampliat la gamma d’articles de venda, de tal manera que s’hi podran trobar tota mena d’articles d’ornamentació nadalenca, figures de pessebre, arbres i flors típics d’aquestes festes, artesania alimentària i altres productes artesans. <br /></span>

<p style="text-align:justify"><span style="font-size: 14.0pt;mso-bidi-font-size:12.0pt;line-height:150%">Trobareu més informació a www.vilafranca.cat. <br /></span>

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: