Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Biblioteca Torras i Bages acull un cicle mensual de tallers de jocs familiars

Dissabte 5 de gener, a les 11 del matí, la Biblioteca Torras i Bages inicia un cicle de tallers de jocs familiars que anirà a càrrec de l’Associació ADALT (Associació per la Divulgació d’Activitats Lúdiques i Tècniques).

Es tracta d’un projecte de divulgació lúdica adreçat als infants i a les seves famílies per compartir estones d’oci, en un espai públic i cultural com és la biblioteca. En els temps actuals, on les opcions d’oci cada cop són més àmplies, és important trobar alternatives de lleure més econòmiques i socials com són els jocs de taula i, des de la biblioteca, es facilitarà la tasca de difondre’ls i gaudir-los en família.<br />
En aquests tallers es realitzaran demostracions i assessorament per part dels membres de l’associació dels diferents jocs seleccionats. Els participants podran triar aquell joc que millor s’adapti a les seves necessitats i gustos i, alhora, aprendran el seu funcionament gràcies a l’acompanyament dels organitzadors. Els tallers es realitzaran mensualment, dissabtes al matí, a la sala infantil de la biblioteca.<br />ADALT és una associació que es dedica a la divulgació d’activitats lúdiques, creada l’any 2006 arran de la necessitat de crear un espai on poder desenvolupar activitats relacionades amb el joc, poder oferir al públic els seus coneixements i facilitar el contacte de persones amb les mateixes aficions. La primera de les sessions del cicle es farà el proper dissabte 5 de gener, d’11 a 13 hores.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: