Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Reis de l’Orient arribaran aquest any a Vilafranca pel barri de Sant Julià

El Patge Reial Raimon i els Reis Mags d’Orient -Melcior, Gaspar i Baltasar-, juntament amb el seguici reial, ja han iniciat el llarg viatge des de l’Orient més llunyà fins a Vilafranca on faran arribada el dissabte 5 de gener, a partir de les 6 de la tarda.<br />

El primer en arribar és el Patge Reial Raimon que des de dissabte passat, dia 22 de desembre, i fins al 4 de gener, passa per tots els barris de la Vila per recollir les dels nens i nenes. Avui recull cartes a la Barcelnmeta Sant Magí, a les 6 de la tarda; demà divendres al Poble Nou a 2/4 de 6 de la tarda; dissabte a les 12 del migdia a l’Espirall i a 2/4 de 6 de la tarda a La Girada; diumenge serà el torn del Centre Vila; i recordem també que els dies 2 i 3 de gener serà al teatre Cal Bolet, on a més de la recollida de cartes també hi haurà un taller de Nadal. El darrer barri que rebrà la visita del patge Raimon és Sant Julià, divendres 4 de gener, a 2/4 de 6 de la tarda.<br />Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a Vilafranca el 5 de gener, a les 6 de la tarda, i aquest any ho faran pel barri de Sant Julià, concretament per l’avinguda de Catalunya. Des d’allà, es dirigiran a la Plaça de la Vila passant pels carrers d’Eugeni d’Ors, Pere el Gran, Noi Moliner, Tossa de Mar, Amàlia Soler, Cal Bolet, Rambla de Nostra Senyora i Sant Joan. <br />Els Reis seran rebuts a l’Ajuntament per l’Alcalde, Pere Regull i el regidor de Cultura Raimon Gusi i oferiran el seu missatge al públic. Després enfilaran el carrer de la Cort cap a la Font dels Alls i recorreran el carrer Hermenegild Clascar fins a la Plaça de l’Era Enrajolada, des d’on començaran a visitar totes les cases per portar els seus presents.<br />

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: