Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca participen al nou projecte d’EqualMón

Dos membres dels Castellers de Vilafranca s’han traslladat com a voluntaris al Marroc per a participar al nou projecte “Desenvolupament de la societat rifenya, potenciació de la cultura pròpia i equitat de gènere” de l’ONG vilafranquina EqualMón.

L’estada dels dos representant dels Verds, David i Raúl Tudela, començava el dimarts 4 de desembre i s’allargava  fins a principis d’aquesta setmana. Els castellers que s’han traslladat aquests dies al Rif realitzaven diversos tallers de castells a la població local d’Alhoceima.

Els dos castellers anaven acompanyats d’altres penedesencs, com Dolors Sans, artista experta en el disseny i la construcció de l’imaginari popular; Manel Güell, expert en cultura i festa popular i fundador de l’entitat Escultors de la Festa; Joan Esteve, expert en cooperatives de la comarca i Entrem-hi. En representació d’Equalmon hi eren Josep Giménez i Toni Resta.

<br />“Desenvolupament de la societat rifenya, potenciació de la cultura pròpia i equitat de gènere” és un projecte engegat per EqualMón que compta amb la participació d’altres entitats marroquines. Els principals objectius del projecte són la recuperació de la cultura, de l’imaginari col•lectiu, de la festa popular, com a substrat potenciador del dinamisme cultural; el desenvolupament sostenible de la societat, pel que fa al medi ambient i l’economia social; i l’equitat de gènere i el paper de les dones en aquests àmbits.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: