Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Parc del Foix ofereix subvencions per un valor total de 8.000 euros

El Butlletí Oficial de la Província del 21 de desembre publica les bases reguladores de les subvencions, dins l’àmbit territorial del Pla especial de l’embassament del Foix, a associacions, agrupacions i empreses forestals, agrícoles i ramaderes, per una banda, i per a entitats culturals, per l’altra. La data límit de presentació d’instàncies és el 28 de febrer per a aquelles activitats i actuacions subvencionades entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2013. <br />

Les subvencions, per un valor total de 8.000 euros, van adreçades a agrupacions o associacions que integrin un conjunt d’explotacions i finques agrícoles o ramaderes incloses totalment o parcial dins l’àmbit territorial d’actuació del Consorci. L’import màxim de la subvenció serà del 50% del cost de l’activitat i, en tot cas, no superarà els 3.000 euros.

<br />Entre les activitats subvencionades hi ha actuacions de rehabilitació o millora d’instal•lacions o edificis directament vinculats i destinats a l’activitat agrícola, o l’arranjament o construcció d’estructures exteriors.

<br />Altres activitats subvencionades són les actuacions encaminades a la recuperació d’antics camps de conreu i que es trobin en zona de protecció agrícola definida al pla especial vigent; inversions destinades a la incorporació d’un valor afegit a les produccions agrícoles i ramaderes.

<br /><br />Aquestes ajudes van destinades a aquelles entitats que organitzin activitats de caràcter cultural vinculades a la temàtica del parc del Foix; i també per a activitats de caràcter cultural adreçats a un públic ampli o amb finalitat divulgativa i que ho facin dins l’àmbit del Pla Especial del parc del Foix. Serà considerat un criteri de prioritat el fet de no haver gaudit de cap subvenció del Consorci del Parc del Foix en els anys anteriors i no es consideraran subvencionables les activitats de lleure o excursions, encara que l’objectiu sigui visitar el parc o algun dels seus aspectes concrets, ni cap de les despeses associades com el transport i menjar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: