Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Centre Vila ha signat la seva adhesió a la Confederació de Comerç de Catalunya

La junta del Centre Vila considera clau la defensa del comerç de proximitat que la Confederació de Comerç de Catalunya ha fet en els últims anys per mantenir un teixit comercial potent. <br />

 

Els responsables de l’entitat vilafranquina creuen que el comerç de proximitat va associat a un determinat model social i urbà que, tradicionalment s’ha identificat amb les ciutats mediterrànies, i pensen que aquest és el model que hauria de primar arreu del país. Les activitats lúdiques i socials al carrer i l’espai públic com a punt de trobada són alguns dels trets característics propis del model de vida mediterrani que va associat al petit comerç.

<br />Centre Vila pensa que l’adhesió a la Confederació de Comerç de Catalunya permetrà establir relacions beneficioses en els dos sentits, ja que donarà més força a l’entitat local a l’hora que també farà més forta la patronal en defensa dels interessos comuns dels petits i mitjans empresaris del comerç català.

<br />Centre Vila agrupa més de 200 associats, comerciants i professionals, del nucli històric de Vilafranca. Va néixer amb la voluntat d’unir esforços perquè el petit comerç tingués prou capacitat per desenvolupar tasques de promoció. Un exemple d’aquesta inquietud és l’últim projecte que Centre Vila ha posat en marxa creant la targeta de fidelització “Vilafranca Comerç” en una iniciativa oberta a tots els comerços de la ciutat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: