Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Calendari de 2013 amb productes de la Terra de l’Alt Penedès

El Consell Comarcal, amb el suport de la Diputació de Barcelona i com a membre de la Xarxa de Productes de la Terra, ha editat un calendari per a l’any 2013 amb les fotografies de 12 plats elaborats amb Productes de la Terra de l’Alt Penedès.<br />

En aquesta iniciativa hi han col•laborat, d’una banda, les empreses de l’Associació de Productors Artesans Agroalimentaris de l’Alt Penedès i, d’altra banda, els restauradors del Gremi Comarcal d’Hostaleria i Turisme de l’Alt Penedès, que han elaborat els 12 plats a partir dels productes artesans de l’Associació.<br />El calendari s’inclou dins el projecte "El Penedès, tasta’l", que vol promocionar i donar a conèixer l’oferta gastronòmica de la comarca i sensibilitzar la ciutadania perquè consumeixi productes locals i de proximitat.<br />El calendari es lliurarà gratuïtament als compradors de les parades que l’Associació de Productors Artesans Agroalimentaris de l’Alt Penedès tindrà a la Fira de Santa Llúcia i a la Fira del Gall de Vilafranca, els dies 15 i 16 de desembre. També es lliurarà als restaurants de la comarca que participen en el projecte perquè el reparteixin gratuïtament entre els seus clients.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: