Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

AI celebra el Dia dels Drets Humans abordant el procés de pau a Colòmbia

Amb la presentació de l’informe d’Amnistia Internacional, La Llei de víctimes i restitució de terres de Colòmbia i una xerrada-col•loqui sobre el paper de la societat civil davant el procés de pau, la ONG ha commemorat a Vilafranca el Dia dels Drets Humans. <br />

Una de les dues participants en el col.loqui, la metgessa i membre de la Red Nacional de Mujeres de Colombia, Maria del Rosario Vásquez, recorda que el conflicte entre el govern i les FARC és fruit de la injustícia, la pobresa, la impunitat i la corrupció que han regnat al país durant els darrers 50 anys.

Després de mig segle de conflicte armat, el setembre passat el govern de Colòmbia i les FARC van anunciar l’inici de converses per posar fi a la lluita.  Vásquez es mostra esperançada, però reclama la participació de la societat civil en el procés de pau.

Amb aquesta mirada als drets humans a Colòmbia, Amnistia Internacional Penedès commemorava, divendres passat, el Dia dels Drets Humans.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: