Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

13 corals de l’Alt Penedès canten coincidint amb el 150è aniversari de “El Coro”

Més de 200 cantaires es van reunir dissabte a la tarda a l’Auditori de Vilafranca per celebrar aquesta efemèride i oferir un repertori ben complet de cançons.

Hi van participar corals de Guardiola, Sant Martí, Mediona, Torrelles, Pontons, Sant Pere de Riudebitlles, El Pla, Santa Margarida i els Monjos, Gelida, Sant Cugat, La Múnia, La Ràpita, Sant Sadurní i Vilafranca. Una trobada, per tant, que demostra que el món coral a la comarca està en bona forma. Segons el director de la coral “El Coro”, Jordi González, cal més gent jove, tot i que n’hi ha més de la que sembla. <br />L’objectiu de la trobada, a banda de celebrar l’aniversari del Coro, també era passar-ho bé, i que totes les corals poguessin demostrar una petita part del seu repertori, que generalment va consistir en 3 o 4 peces. <br />Tot i que l’entrada era gratuïta, com que va coincidir amb el Gran Recapte del Banc dels Aliments, els organitzadors van demanar als assistents que per entrar, portessin un bric de llet o altres aliments com pasta i arròs pel Rebost Solidari de Vilafranca.   <br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: