Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Xerrada participativa a Vilafranca sobre els subministraments de la llar

El Servei Municipal de Consum de l’Ajuntament de Vilafranca organitza, amb la col•laboració de la Diputació, una xerrada participativa de dues hores de durada amb el títol "Parlem d’energia, contractes de llum i gas: quina és la millor opció?", que tindrà lloc el proper dia 21 de novembre, a les 5 de la tarda, a la sala 3 de L’Escorxador.<br />

Des que es va produir la liberalització del mercat energètic, el Servei Municipal de Consum rep contínues queixes i reclamacions d’usuaris en relació amb els canvis de companyia comercialitzadora dels subministraments. Sovint es produeixen altes fraudulentes no autoritzades o incidències amb la facturació i, en moltes ocasions, els usuaris i les usuàries no acabem de tenir clar quina és l’oferta que més ens convé perquè hi ha massa aspectes a valorar. <br />Per això, en aquesta xerrada, s’informarà sobre els avantatges i inconvenients de les ofertes dels diferents subministradors, es previndrà els usuaris dels possibles enganys en la contractació dels serveis, a la vegada que es mirarà d’incentivar l’ús d’energies renovables. A partir d’alguns casos pràctics, es veuran les diferents fonts d’energia de gas i electricitat, s’analitzaran les diferents companyies subministradores i es comentaran els paràmetres que cal tenir en compte davant d’un possible canvi de subministrador.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: