Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca torna a impulsar una campanya de promoció del comerç de proximitat pels volts de les festes de Nadal

<br />Repetint l’experiència de l’any passat a partir de la propera setmana es posarà en marxa la campanya “Jo Compro a Vilafranca”, promoguda pel Patronat de Comerç i Turisme de l’Ajuntament junt amb les associacions de comerciants del Centre Vila, de l’Espirall i de la Girada.

Les principals característiques de la campanya les han donat a conèixer la presidenta del Patronat Dolors Rius, i representants de les tres associacions. <br />L’objectiu és incentivar la compra als establiments de Vilafranca mantenint el missatge i la imatge de l’any passat. El lema és “Jo Compro a Vilafranca” i va acompanyat de frases secundàries que reforcen els motius per fer la compra, com per exemple “per comoditat, per estalvi, tots i guanyem o per un desenvolupament sostenible”. Les frases acompanyen il.lustracions de sis personatges que representen a diferents segments de la població.<br />Una de les novetats és que al marge de l’àmbit local també es vol arribar a incidir més directament en la comarca mitjançant cartellera amb l’empresa Autocars Vendrell que fa rutes comarcals.<br /><br />També com a novetat s’organitza un concurs fotogràfic d’imatges comercials, amb fotografies d’exteriors o d’interiors dels comerços. Hi haurà premis de 250, 150 i 100 euros. <br />Les fotografies s’hauran d’enviar a la web www.comproavilafranca.cat on es poden trobar també les bases del concurs.<br />La regidora de comerç, assenyala que és important reforçar el comerç de proximitat perquè aporta beneficis al conjunt de la vila.<br /><br /><br /><br />La campanya es complementarà amb banderoles i enganxines que es podran veure en els establiments adherits. També hi haurà un concurs en el programa “El que faltava” de Ràdio Vilafranca en el que se sortejaran àpats per a dues persones en algun dels 8 restaurants que participen a la campanya “Vilafranca Ve de Gust”.<br />Entre les tres associacions de comerciants del Centre Vila, l’Espirall i la Girada hi ha uns 350 comerços implicats. El pressupost d’aquesta campanya promocional és de 6.000€ que aporta el Patronat de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Vilafranca.<br /> <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: