Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tercera i última conferència sobre la modificació d’estatuts per a entitats sense ànim de lucre

L’Ajuntament de Vilafranca, amb el suport de la Diputació de Barcelona, organitza la tercera i última conferència sobre la modificació d’estatuts. El 31 de desembre de 2012 finalitza el termini perquè les associacions i fundacions puguin modificar els estatuts per tal d’adaptar-los a la Llei 4/2008, del llibre tercer del Codi Civil de Catalunya. Sense aquesta adaptació d’estatuts, les associacions i fundacions no podran rebre les subvencions de les administracions públiques.<br />

La conferència sota el títol "La modificació d’estatuts de les entitats (3a edició)", es realitzarà el dimarts 11 de desembre, a les 7 de la tarda, a l’Escorxador, i anirà a càrrec de Patrícia Julià. Llicenciada en dret per la UB i màster en dret mercantil.<br />En la conferència s’explicarà detalladament a què obliga la nova llei 4/2008, quines modificacions són recomanables d’incorporar als estatuts i on es poden trobar els models nous d’estatuts entre d’altres temes. <br />Per assistir a la conferència cal inscripció prèvia. Es pot fer per correu electrònic , o bé al telèfon 93 890 04 59 o presencialment a l’Escorxador, carrer de l’Escorxador, 19-21.<br />

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: