Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Taller de qualitat de vida adreçat a la gent gran

<p style="text-align:justify"><span style="font-size: 14.0pt;mso-bidi-font-size:12.0pt;line-height:150%"> </span>

<p style="text-align:justify"><span style="font-size: 14.0pt;mso-bidi-font-size:12.0pt;line-height:150%">La Regidoria de la Gent Gran de Vilafranca, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, ha organitzat un taller adreçat a vilafranquins de més de 60 anys. </span>

<p style="text-align:justify"><span style="font-size: 14.0pt;mso-bidi-font-size:12.0pt;line-height:150%">Porta per títol "Taller de Qualitat de Vida: només tenim una vida, aprofitem-la" i es farà a l’Escorxador els dijous 15, 22 i 29 de novembre de dos quarts d’11 a 12 del matí. </span>

<p style="text-align:justify"><span style="font-size: 14.0pt;mso-bidi-font-size:12.0pt;line-height:150%">El taller vol transmetre elements i eines per a un envelliment saludable. <br /></span>

<p style="text-align:justify"><span style="font-size: 14.0pt;mso-bidi-font-size:12.0pt;line-height:150%">Les inscripcions són gratuïtes i es faran a la regidoria de la Gent Gran, al c/ Vidal, 3, fins al 12 de novembre. Les places són limitades.  <br /></span>

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: