Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sessions de formació en creixement per a la gent gran al Casal d’Entitats de Sant Sadurní

Dins de l’any europeu de l’envelliment Actiu i la Solidaritat entre generacions, des del departament d’Acció social de l’Ajuntament de la capital del cava s’ha organitzat un cicle de 6 sessions de formació en creixement per a la gent gran, sota el títol ‘L’alegria de viure’.<br />

El curs es durà a terme al Casal d’Entitats els dies 10 i 17 de desembre i 7, 14, 21 i 28 de gener als matins, de dos quarts de 10 del matí a dos quarts de 12 del migdia. Es reflexionarà sobre el significat d’envellir, els aspectes físics, emocionals, psicològics i socials que influeixen en el procés d’envellir i es donaran algunes claus per fer una vida saludable.<br />Les places són limitades i les inscripcions es poden fer fins el dia 4 de desembre al departament d’Acció Social, al carrer Hospital, 11, telèfon 93 891 30 29.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: