Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní celebrarà el Dia Internacional per l’eliminació de la violència vers es dones, el dimecres 28 de novembre

El proper dimecres, 28 de novembre, es celebra el Dia Internacional per l’eliminació de la violència vers les dones i la regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament de la capital del cava i la Comissió per la igualtat han preparat, per les 7 de la tarda i en plena festa major, l’acte institucional per commemorar-lo.<br />

L’organització del Dia Internacional contra la violència vers les dones és també el punt culminant d’una tasca educativa que s’ha dut a terme a la vila, com ja s’ha fet en els darrers anys, conjuntament amb alguns centres educatius i el Centre Vilarnau. Durant aquest mes de novembre, els alumnes de 1r de batxillerat del col•legi St. Josep i de l’IES Intermunicipal, així com els alumnes de cicles formatius del mateix Intermunicipal han participat en uns tallers per conèixer la violència en general i especialment la violència masclista, uns tallers que van acabar amb un teatre-fòrum on tothom hi va poder dir la seva.<br />També des del Centre Vilarnau s’han realitzat tallers sobre la violència: amb els més menuts s’ha treballat les emocions que l’envolten, com la por, la ira, la ràbia i la tristesa i amb els joves s’ha escenificat el que ells entenen per violència i no-violència, per fer-ne una posterior reflexió.<br />Tot aquest treball es veurà reflectit dimecres durant l’acte institucional contra la violència masclista que es celebrarà a la plaça de l’Ajuntament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: