Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pere Regull defensa als barris vilafranquins que la demanda identitària de CiU va lligada a millores socials per Catalunya

En aquesta recta final de campanya, el candidat de CiU i alcalde de Vilafranca Pere Regull ha acostat la campanya als diferents barris de la vila per tal d’explicar el missatge de la formació que encapçala Artur Mas.

Regull ha recordat que en aquests moments en què algunes formacions han començat a aplicar el joc brut en plena campanya, cal explicar el projecte de CIU i continuar demanant un suport majoritari de la societat a la demanda d’estat propi. En aquest sentit, i des del par cdel Tívoli al Poble Nou on feia campanya ahir a la tarda, ha refermat que la demanda identitària va del bracet de les demandes de millores socials.
 

Regull, que aquesta legislatura s’ha estrenat com a diputat ha defensat també la feina feta des del Parlament en favor del Penedès i Vilafranca. Com a exemple ha posat la inversió per fer el nou ambulatori a Vilafranca.

Avui dijous seran al barri de la Girada per tal de respondre i dubtes i explicar les seves propostes a tots aquells que s’hi acostin.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: