Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Molta concurrència a la manifestació del migdia per la vaga general

La manifestació de l’Assemblea Popular de Vilafranca d’aquest migdia ha escalfat els ànims de la jornada de vaga general.

Constituïts com a Assemblea Popular per la vaga general, diversos moviments socials vilafranquins, l’esquerra independentista i la CGT, entre altres, han promogut la manifestació que s’ha iniciat aquest migdia a la Plaça de la Vila i que ha recorregut els carrers del centre, passant també per la plaça Penedès. La manifestació ha estat qualificada d’èxit pels seus promotors i ha aconseguit ampliar la presencia de persones al migdia de l’anterior vaga general que va tenir lloc el 29 de març d’aquest mateix any. El portaveu de l’assemblea, Pere Gili, assenyala que de motius per la vaga general n’hi ha molts i de pes, i que afecten al 90%,  de la población. A les 10 del matí s’ha realitzat una assemblea per debatre futures accions i posteriorment un taller amb infants, donat que l’enseyament és un dels sectors afectats per les retallades. Pere Gili assenyala que la manifestació ha tingut una participación notable de persones, però ha lamentat que d’altres no hagin optat per donar suport a la vaga general. L’Assemblea Popular de Vilafranca també se suma a la convocatòria de vaga general que han promogut els sindicats majoritaris, CCOO i UGT, i també anuncien que participaran a la manifestació convocada per les cinc de la tarda. <br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: