Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’equip de Govern de Vilafranca referma que cap infant que ho necessiti es queda sense vetlladora en l’hora de menjador

Ahir a la tarda quatre dels grups municipals a l’oposició a l’Ajuntament de Vilafranca entraven al registre la petició d’un ple extraordinari per tal de tractar la qüestió de les vetlladores escolars. L’alcalde Pere Regull ha explicat que el ple es convocarà en el termini que marca la llei, uns 15 dies a partir de la data de presentació de la sol•licitud, però també ha volgut ser molt clar en explicar que cap infant que necessiti d’aquest servei durant l’hora de menjador es queda sense.

També ha explicat que la discussió es troba en qui es fa càrrec de l’estona de pati després del menjador.
 

Regull ha estat també taxatiu en recordar que es tracta d’un servei que cap ajuntament cobreix, i que en aquests moments de dificultats econòmiques per els consistoris, el que s’ha buscat és continuar donant cobertura a la part on hi ha més necessitat d’atenció, a la de menjador pròpiament.<br /> Sobre la demanda que fan els grups de l’oposició que l’Ajuntament cobreixi el 100% dels cost tant de l’estona de menjador com del pati, Regull explica que en aquests moments és complicat. Ha recordat però també que ara s’han d’aprovar els pressupostos per els 2013 i que per tant és el moment per plantejar prioritats.

Sobre el que també es va plantejar en el seu moment en relació a què el servei es cobrís també amb aportacions de les AMPA de les escoles, la proposta que fan els grups de l’oposició no la contempla; i insisteix en que sigui a càrrec únicament de l’Ajuntament.<br /> El ple extraordinari doncs, es celebrarà en un termini màxim de quinze dies; i podria coincidir amb el ple ordinari del mes de novembre que s’ha de celebrar el 27 d’aquest mes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: