Divendres, 18 de gener de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

L’empresa de torrons vilafranquina Maite Mira obre una botiga on line que permet una interacció completa

La botiga de torrons i gelats Maite Mira està situada al carrer de la Parellada de Vilafranca. Els responsables de l’establiment, Maite Mira i Gerard Colet, han volgut donar un pas més i han obert una botiga on line en què la interacció amb el client és total. L’han presentat avui a la Taverna de Vinseum. <br />

Només cal connectar-se al web botigatorrons.com i demanar tanda. Llavors, una dependenta apareixerà per web cam i el client podrà fer la seva comanda, demanar recomanacions o solucionar qualsevol dubte que tingui.
El web compta també amb un autoservei tradicional i el contacte amb la dependenta és un valor afegit.

La comanda arriba a casa sense recàrrec si es fa dins de Vilafranca. A un radi de més de 50 quilòmetres es paga un petit recàrrec i, per arribar més lluny, funcionen amb un transport per agència convencional. La compra es fa normalment contra reembors. Amb aquesta iniciativa, que ha materialitzat l’empresa de comunicació digital vilafranquina Demomentsomtres, els empresaris volen anar més enllà en un moment en què es concentren molt les vendes d’aquests productes estacionals.

A la botiga de torrons Maite Mira es pot trobar una selecció de torrons artesanals i productes nadalencs elaborats seguint la tradició familiar de fa més de 50 anys.

 

Enquesta

El líder que ara necessita el sobiranisme és…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Amplirock
Musical amb Oriol Romeu
21:00
Temps de festa
Musical amb Xavi Ruiz

Penedès Televisió

18:00
L'informatiu LSC
L'actualitat diària, en llengua de signes catalana
18:30
Fèlix felicis
Faina Punzano. Instagramer
19:00
Connecti.cat
Viatja a tots els racons del nostre país

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: