Dimarts, 29 de Novembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’empresa de torrons vilafranquina Maite Mira obre una botiga on line que permet una interacció completa

La botiga de torrons i gelats Maite Mira està situada al carrer de la Parellada de Vilafranca. Els responsables de l’establiment, Maite Mira i Gerard Colet, han volgut donar un pas més i han obert una botiga on line en què la interacció amb el client és total. L’han presentat avui a la Taverna de Vinseum. <br />

Només cal connectar-se al web botigatorrons.com i demanar tanda. Llavors, una dependenta apareixerà per web cam i el client podrà fer la seva comanda, demanar recomanacions o solucionar qualsevol dubte que tingui.
El web compta també amb un autoservei tradicional i el contacte amb la dependenta és un valor afegit.

La comanda arriba a casa sense recàrrec si es fa dins de Vilafranca. A un radi de més de 50 quilòmetres es paga un petit recàrrec i, per arribar més lluny, funcionen amb un transport per agència convencional. La compra es fa normalment contra reembors. Amb aquesta iniciativa, que ha materialitzat l’empresa de comunicació digital vilafranquina Demomentsomtres, els empresaris volen anar més enllà en un moment en què es concentren molt les vendes d’aquests productes estacionals.

A la botiga de torrons Maite Mira es pot trobar una selecció de torrons artesanals i productes nadalencs elaborats seguint la tradició familiar de fa més de 50 anys.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: