Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’atur juvenil al Penedès centrarà el debat de la I Jornada de Ciències Socials de l’IEP

El proper dissabte dia 1 de desembre de 10 del matí a 2 del migdia a l’Escorxador de Vilafranca tindrà lloc la I Jornada de Ciències Socials que organitza l’Institut d’Estudis Penedesencs a través de la secció de Ciències Socials. L’atur juvenil és la temàtica que s’analitzarà i es debatrà durant el transcurs de la Jornada.<br />

A l’acte s’analitzaran les causes de l’atur juvenil, les polítiques públiques que s’estan portant a terme per afrontar-lo i es debatran reptes i solucions alternatives. L’acte començarà amb una exposició de Roger Tugas, Portaveu de L’Eina-l’Espai Jove de la Intersindical-CSC; seguidament, es presentaran les dades sobre atur juvenil de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf i, finalment, hi haurà una taula rodona en la que hi participaran representants de diferents sindicats, associacions empresarials i agents institucionals d’aquestes comarques. Al acabar l’acte, es celebrarà un dinar obert a tothom amb la intenció de fomentar el networking entre totes aquelles persones del Penedès i Garraf que estan vinculades o interessades amb les Ciències Socials. Per apuntar-se al dinar cal enviar un correu a: abans del dia 28 de novembre. <br />Les coordinadores de la Secció, Ariadna Güell, Marta León i Marta Junqué, esperen que la I Jornada de Ciències Socials esdevingui un espai de reflexió i de trobada entre totes aquelles persones professionals, acadèmiques i apassionades de les ciències socials.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: