Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca acaben de forma brillant una temporada memorable

Els Castellers de Vilafranca han tancat la temporada per Tots Sants amb la millor actuació de la història i descarregant un castell fins ara mai vist, el 7 de 9 amb folre.<br />

<br />Els Castellers de Vilafranca han descarregat el primer set de nou amb folre de la història del món casteller. En una diada de Tots Sants memorable,<br /> que quedarà marcada a l’historial casteller els Verds van carregar la torre de nou amb folre, sense manilles, en primera ronda. <br />Van descarregar el quatre de nou, sense folre, a la segona ronda. Ha estat el segon quatre de nou "net" descarregat per la colla aquest any i el primer a Vilafranca. <br />Per arrodonir una gran diada els vilafranquins van mostrar tot el seu potencial amb una construcció fins ara mai vista, el set de nou amb folre, que van carregar i descarregar amb tanta  soltura que semblava que no suposés una dificultat extrema, com en realitat comporta aquesta construcció que necessita d’un peu i d’un folre més grans que el tres de deu.<br />Per arrodonir la que ha estat la millor diada de la història els vilafranquins van descarregar el pilar de vuit amb folre i manilles, que van haver de lluitar fins al final.<br /><br />Al final de la diada el cap de colla, Pere Almirall, es mostrava molt satisfet.<br />Per la seva banda el president de la colla, Josep Cabré, parla de diada increïble, i assegura que amb l’inèdit 7 de 9 amb folre es van sentir molt tranquils.<br />Cabré apunta que no es pot demanar més en una temporada que va començar amb el viatge a Nova York, i ha continuat amb una gran diada de Sant Fèlix i guanyant el 24è Concurs de Castells de Tarragona.<br />Pel futur més immediat Cabré pensa en l’espina clavada que els vilafranquins tenen amb el 3 de 10, que volen descarregar.<br />La Diada de Tots Sants va oferir també grans construccions per part de les tres colles convidades. Els Capgrossos de Mataró i els Xiquets de Tarragona van completar el 3 i el 4 de nou amb folre. Els Mataronins van carregar a més la torre de nou amb folre i manilles, i els de Tarragona van intentar el 5 de 9 i van descarregar el 5 de 8. Per la seva banda els Castellers de Sants van mostrar també un nivell alt descarregant el 5 de 8, carregant el 3 de 9 amb folre i descarregant el 7 de 8.<br /> <br />

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: