Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Most homenatja Montserrat Carulla en un primer dia de festival multitudinari

El Most Penedès arrencava ahir a la tarda amb l’arribada a Vinseum de l’actriu Montserrat Carulla, qui tan sols unes hores després rebia el premi honorífic del festival.

Era en el transcurs de la inauguració de la segona edició d’aquest festival dedicat als cinemes del vi i del cava. La primera sessió formava part de la secció Gran Reserva i permetia veure la pel•lícula "El chef, la receta de la felicidad", la darrera producció dels responsables d’"Intocable", protagonitzada per Jean Reno i Santiago Segura. La pel•lícula va ser presentada pel crític de cinema Àlex Gorina. Abans de la projecció personalitats i organitzadors posaven a un photocall instal•lat al vestíbul del Casal, amb catifa vermella i decoració cinèfila incloses.<br />
La inauguració del Most ha reunit un bon nombre de persones interessades en el bon cinema i en un dels esdeveniments més importants d’Europa pel que fa a la producció audiovisual que genera el món vitivinícola. Des de l’organització, el president de Cine Club Vilafranca Josep Maria Escofet té sensacions molt positives.

Per la seva part, la homenatjada en aquesta primera sessió del Most, Montserrat Carulla valorava en una entrevista prèvia a la inauguració el premi que li atorgaven i mostrava el seu suport a iniciatives com el Most festival.

L’actriu, que té a les seves esquenes una amplíssima trajectòria en teatre, televisió i cinema, diu que l’hauran de retirar de la feina "a empentes".

El Most festival continuava aquest matí amb les primeres sessions de la secció nuclear del certamen, la Collita 2012. Aquests són els treballs dedicats exclusivament al món del vi i del cava que competeixen pel premi principal.<br />El Most segueix durant tot el cap de setmana a Vilafranca i a altres seus de la comarca amb la Collita, la secció Gran Reserva, la Mostra de Curtmetratges i el Minimost pels més petits. La programació del festival, així com els preus de les entrades i els actes paral•lels es pot consultar a www.mostfestival.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: