Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Ball de Pastorets de Vilafranca ha actuat a la Catalunya Nord per cinquena vegada

El cap de setmana passat, el Ball de Pastorets de Vilafranca es va desplaçar a Baó, municipi del Rosselló, a la Catalunya Nord, per actuar en el marc de les Diades Airenovenques, organitzades per l’entitat Aire Nou de Baó.

Es tracta de tres dies de festa popular catalana per celebrar el 17è aniversari d’aquesta associació, una de les més actives de la Catalunya Nord pel que fa a la defensa de la llengua i a la divulgació d’activitats populars i tradicions catalanes.<br /><br />Tot i que és el primer cop que el Ball de Pastorets de Vilafranca actua en aquestes diades, no és el primer cop que ho fa a Baó. Des de l’any 2007, el Ball de Pastorets participa regularment a la festa Identi’CAT, una festa que reivindica la cultura catalana organitzada per la mateixa associació i que té lloc a principis d’estiu. Així doncs, la relació i afinitat entre el ball i el territori nord-català és més que palesa.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: