Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dijous es presentarà a Barcelona el llibre sobre la societat coral El Penedès i el seu temps

L’acte es farà a l’Ateneu Barcelonès a partir de 2/4 de 8 del vespre del proper dijous 22 de novembre. Després dels parlaments d’obertura a càrrec del president de l’Institut d’Estudis Penedesencs, Ramon Arnabat, es farà la presentació primer del llibre "Les actes del simposi de Manuel Milà i Fontanals".

Després Joan Solé introduirà a Eduard Vidal i Valenciano fundador de la Societat Coral el Penedès. A continuació serà el moment de la presentació del llibre "La societat Coral el Penedès", a càrrec dels seus autors en Ramon Arnabat i el Juan Cuscó. <br />
Per acabar hi haurà diversos parlaments amb el president de la Societat Coral El Penedès. El president de la Federació de Cors de Clavé i el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca. Al final hi haurà un cant final a càrrec del Coro.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: