Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Convocatòria per a fer de patge a la Cavalcada de Reis 2013 de Vilafranca

S’obre el període d’inscripció dels nois i noies de la vila que vulguin participar com a patges reials a la Cavalcada de Reis 2013. El període d’inscripció serà del 12 de novembre al 5 de desembre i l’edat mínima per participar-hi és de 13 anys.<br />

Totes les persones que vulguin inscriure’s per fer de patges reials es poden adreçar a la pàgina web del servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, www.vilafranca.cat/cultura i fer la inscripció online o bé adreçar-se al Servei de Cultura, a l’Escorxador, de dilluns a divendres de 9 del matí a 2 del migdia i de 5 de la tarda a les 9 del vespre.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: