Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Constituïda a Sant Sadurní la taula de treball d’enoturisme

El Centre d’Interpretació del Cava ha acollit la constitució de la taula de treball d’enoturisme, una eina que impulsa la Diputació de Barcelona amb l’objectiu d’unir esforços entre empreses privades i ens de promoció locals per oferir una nova plataforma de promoció turística d’aquest producte, tal i com recomana el Pla de Màrqueting de Turisme de la província de Barcelona. <br />

A la sessió, celebrada la setmana passada, hi van prendre part empresaris i representants d’ens públics i de les diferents Denominacions d’origen de la província de Barcelona.

En la reunió ja es va elaborar un pla d’accions d’enoturisme pel 2013.

Prèviament a aquesta taula de treball, també hi ha hagut diverses accions com viatges de premsa especialitzada i de touroperadors, organitzats per Diputació de Barcelona amb la col•laboració del Consorci de Promoció turística de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: