Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Arsenal i Biblioteca Torras i Bages col•laboren en la promoció del còmic

L’Escola Municipal d’Art Arsenal i la Biblioteca Torras i Bages han signat un acord de col•laboració per tal de que els seus alumnes puguin presentar, com a projecte de final de curs, un mural al•lusiu al món del còmic que serveixi de reclam per a la secció de la biblioteca dedicada a aquest gènere literari.

L’obra escollida aquest any ha estat creada per l’alumna Alba Gamero, estudiant de 2n curs de Revestiments Murals, que sota el títol "Shh…còmic!" ha realitzat un mural on el tema es situa i transcorre en un espai d’una hipotètica biblioteca on s’hi representa una acció amb alguns dels personatges clàssics del món del còmic. Es tracta d’una obra original de mig format, elaborada amb tècnica mixta: acrílic i retolador i es pot veure exposada al vestíbul de la biblioteca presidint la secció de llibres de còmic. Com a agraïment per la seva participació i implicació en el projecte, l’Alba Gamero ha rebut, de part l’Ajuntament, una invitació per a dues persones per a un dels espectacles professionals de teatre, música o dansa programats pel Patronat del Teatre Municipal Cal Bolet.<br />Aquesta iniciativa té el doble objectiu de ser un aparador obert al públic dels treballs elaborats pels alumnes de l’Escola Arsenal i, alhora, mostrar la biblioteca com un espai dinàmic on, a més a més de promoure la lectura, es dóna a conèixer també una vessant creativa i artística vinculada al món del còmic.<br />

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: