Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Arcadi Oliveres va omplir el Casal d’Entitats de Sant Sadurní amb una crítica reflexió sobre el món en què vivim

Una seixantena de persones van omplir diumenge la sala del Casal d’entitats per escoltar la conferència que va impartir el professor universitari, economista i president de Justícia i Pau, Arcadi Oliveres, sota el títol: ‘Un món en pau, un món en guerra’, en un acte organitzat per CCONG Ajuda al desenvolupament, amb la col•laboració de la regidoria de Cooperació de l’Ajuntament.<br />

Es tractava d’una de les activitats de la Quinzena Solidària d’enguany.<br />Oliveres va oferir una conferència molt instructiva, repassant alguns dels grans problemes de la nostra societat i el tercer món, com la fam, les guerres, les malalties, però també l’atur o l’estat del benestar, denunciant els abusos i delictes comesos per grans empreses, multinacionals o la indústria d’armament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: