Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

A film about kids and music triomfa a la secció Gran Reserva del Most

Aquesta producció amb un equip majoritàriament penedesenc continua amb el camí d’èxits que va encetar guanyant el Festival Inèdit de Barcelona. A film about kids and music. Sant Andreu Jazz Band es projectava aquest dissabte a la nit a la secció Gran Reserva del Most.

La seva preestrena a Vilafranca va suscitar una gran expectació i van ser unes cinc-centes persones les que no es van voler perdre la sessió.<br />
La sessió comptava amb la presència dels membres de l’equip, encapçalat pel realitzador de l’Arboç Ramon Tort, però també amb la gent de la Sant Andreu Jazz Band. Joan Chamorro, Andrea Motis i alguns membres més de la banda van posar al photocall abans de la sessió i van oferir unes peces als assistents un cop acabada la projecció.<br />A film about kids and music. Sant Andreu Jazz Band es podrà veure també al circuït comercial de cinema gràcies a una acord amb Cinesa. Serà a partir del mes de febrer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: