Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acollirà una seixantena d’autocaravanes per la Fira del Gall

<div />
<div style="text-align: justify;" />Des que es va posar el servei d’autocaravanes en marxa, ara fa 4 mesos, l’espai ha funcionat molt bé, amb uns 60 vehicles aproximadament. Des de l’Ajuntament, el regidor de Promoció Econòmica, Joan Manel Montfort, destaca que la resposta ha estat molt positiva, i que en general els usuaris fan una molt bona valoració del servei.

Tant és així, que aquest desembre, coincidint amb la Fira del Gall, s’esperen una seixantena d’autocaravanes que, a banda de visitar la fira, també participaran en altres activitats que el Patronat de Turisme els ha preparat per a l’ocasió. Segons Montfort, tot i que sembla que hi hagin molts espais com aquest a Catalunya, en realitat només n’hi ha 10 a les comarques de Barcelona, i 5 a les de Tarragona. A més, explica que no costa gaire de posar en marxa, i que en canvi pot portar molts beneficis en l’àmbit turístic i enoturístic pel tipus de perfil que fa ús d’aquest transport.<br /></div>
Pel que fa a l’ús que se n’ha fet fins ara, la majoria dels usuaris provenen de Catalunya, de l’Estat Espanyol i de França, on hi ha molta més tradició d’anar de vacances en autocaravana. <br />Montfort a més, considera que Vilafranca està situada en un punt tranquil, segur i estratègic, amb una bona comunicació, fet que pot portar encara més visitants. Tot i així, no volen que sigui només un lloc de pas, i per això han instal•lat uns plafons informatius amb les activitats que poden fer a la comarca. <br />Ara mateix l’espai disposa de 10 places per a autocaravanes, 1 punt d’aigua i un punt de buidatge de dipòsits. <br /></div>
<br /> <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: