Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

RTV Vilafranca ha superat amb èxit el repte d’oferir en directe les dues jornades del Concurs de Castells

Les imatges en directe del Concurs de Castells de Tarragona s’han pogut veure arreu del país, des de la Costa Brava i fins a les Terres de l’Ebre,  gràcies la col•laboració de la Xarxa de Televisions Locals, TAC 12, Penedès TV, Canal Blau i la Televisió de Catalunya.

15 televisions de la xarxa emetien el programa en directe, entre d’altres les de les capitals de província, TAC12, Lleida TV i Televisió de Girona. Curiosament Barcelona TV no ho va emetre, tot i ser una de les ciutats amb més colles representades al concurs. El concurs es podia veure a la Ciutat Comtal a través de la Televisió de Badalona. També s’emetia a Igualada, Vic, Terrassa, Reus, Manresa o Mataró. El resultat final ha estat molt positiu, tot i les dificultats inicials que comportava el projecte. La Xarxa de Televisions Locals posava a disposició una connexió via satèl•lit. El dissabte la imatge corresponia als equips de la televisió de Tarragona, el Canal Blau i Penedès TV, mentre que diumenge s’oferia el senyal internacional de Televisió de Catalunya, que Penedès TV completava amb imatges personalitzades.  La narració del concurs es feia conjuntament per Ràdio Vilafranca i Penedès TV sota la batuta del cronista casteller Pep Rivas, que dissabte estava acompanyat, pels castellers Toni Bach, dels Castellers de Vilafranca, i Marc Febré, cap de colla dels Castellers de Sants, mentre que diumenge comptava amb els comentaris de l’Éfren Garcia.  A més també es podia seguir els comentari dels protagonistes a peu de plaça mitjançant les entrevistes que realitzaven els periodistes vilafranquins Toni Comas i Ernest Gili, entrevistes que també s’oferien en la retransmissió de la Xarxa de Televisions Locals arreu de Catalunya. <br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: