Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Proposta lúdica dins el cicle Paraules al Claustre aquest diumenge

Aquest diumenge 14 d’octubre, a les 12 del migdia, i dins el Cicle Paraules al Claustre I + organitzat pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, el col•lectiu artístic 1dos3 Picaparet farà un taller de creació de paraules.<br />

Amb el títol "El joc de la paraula" la proposta lúdica es concreta en la creació de paraules mitjançant les textures de cada lletra. Es jugarà a barrejar lletres i deixarem que apareguin les paraules, paraules que després s’il•lustraran i formaran part d’una narració imprevista.<br />L’activitat està adreçada especialment a infants a partir de 5 anys i es preferible que vinguin acompanyats d’algun adult. L’activitat és gratuïta però les places són limitades per la qual cosa es requereix inscripció prèvia trucant al Servei de Cultura de l’Ajuntament, o bé a través de l’adreça electrònica: <br />El taller començarà a les 12 del migdia i es preveu una durada d’una hora i mitja. Com ja és habitual el cicle inclou cada tardor una activat adreçada al públic infantil i familiar.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: