Diumenge, 11 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

No fer festa el 12 d’octubre

Òmnium Alt Penedès treballarà el proper 12 d’octubre perquè "no hi ha res a celebrar"

Òmnium Cultural Alt Penedès obrirà les seves portes de la plaça Penedès als socis i persones interessades el proper divendres, 12 d’octubre, a la tarda. Les persones que vulguin podran acostar-s’hi per demanar informació o apuntar-se a les diverses activitats que Òmnium organitza. D’aquesta manera, l’entitat vol simbolitzar que aquest dia no hi ha res a celebrar. Els treballadors i la Junta Directiva Nacional de l’entitat han pres de forma consensuada aquesta decisió ja que consideren que aquest dia no és una festivitat pròpia de Catalunya.<br />Òmnium fa també una crida a la societat civil catalana i, en especial, als seus associats perquè ajudin a convertir aquest 12 d’octubre en un dia d’activitat reivindicativa a favor de la consecució del propi Estat per a Catalunya.<br />D’altra banda, la Junta d’Òmnium Alt Penedès va celebrar, divendres passat, la seva reunió ordinària al Casal d’Entitats de Sant Sadurní. En aquesta sessió es va acordar que l’entitat programarà més reunions itinerants per altres municipis de la comarca amb l’objectiu de donar-se a conèixer entre la població i tenir un contacte amb la realitat associativa dels municipis.<br />Finalment, un any més es farà el curs de nivell D de català en col•laboració amb el Consorci per a la Normalització Lingüística. També està un taller sobre dites i refranys catalans. Les persones que en vulguin demanar més informació o s’hi vulguin inscriure ho poden fer adreçant-se a Òmnium Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: