Diumenge, 4 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Orquestra de Cambra del Penedès es presenta diumenge a l’Auditori Municipal amb La setena de Beethoven

Aquest diumenge a les 7 de la tarda continua la temporada musical a l’Auditori de Vilafranca amb el concert de presentació de l’Orquestra de Cambra del Penedès: La setena de Beethoven.<br />

L’Orquestra neix amb l’objectiu de dinamitzar la vida musical i cultural de Vilafranca i del Penedès i que vol fer accessible el gran repertori orquestral de petit i mitjà format a tots els públics. La voluntat de l’Orquestra de Cambra del Penedès com a orquestra resident a l’Auditori Municipal és anar presentant al llarg de les properes temporades alguns dels grans compositors i obres de la història de la música. <br />Per aquest concert de presentació s’han escollit dues obres molt contrastades que pertanyen a èpoques molt distants en llenguatges i estètica. Le Tombeau de Couperin és un obra que el compositor francès Maurice Ravel va compondre en homenatge a la música barroca i a diversos amics perduts durant la I Guerra Mundial. La Setena de Beethoven és una de les peces més populars del geni de Bonn i que ell mateix considerava una de les seves millors obres. Plena d’energia i vitalitat és una peça plena d’èpica, humor i dramatisme que de ben segur us farà gaudir i us emocionarà.<br />L’Orquestra de Cambra del Penedès ha començat una tasca amb el territori i fa un parell de setmanes va ser a l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet compartint un assaig amb l’alumnat. En aquest concert de presentació hi haurà una col•laboració "sorpresa" de l’alumnat de l’Escola Municipal de Música.

El concert compta amb el patrocini de l’Obra Social de Caixa Penedès i destinarà els beneficis de la recaptació de taquilla a donar suport al projecte del Rebost Solidari. <br />Emmarcat en les activitats Per saber-ne més, el dissabte a les 12h a l’Auditori Municipal l’Orquestra de Cambra del Penedès farà un assaig obert al públic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: