Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’art sonor i la cultura del vi es retroben al Vinfonies 2012

Vinfonies torna a Vilafranca del 8 a l’11 de novembre, coincidint amb la segona edició del Most Festival i el Dia Europeu de l’Enoturisme.

En un bar de Barcelona s’ha presentat una nova edició d’aquesta mostra d’art sonor, que combina el tast de vins amb la música experimental. De dijous a diumenge, Vinfonies 2012 oferirà instal.lacions sonores, un concert i dues sessions de "tast sonor". <br />
Segons un dels impulsors del Vinfonies, Jordi Janer, la música experimental i el tast de vins generen les mateixes sensacions.

Els tasts sonors consisteixen en assaborir 5 vins diferents simultàniament amb 5 peces musicals, que han creat 5 artistes especialment inspirats en cadascun dels vins. Les sessions es repetiran divendres i diumenge, al preu de 6 euros, a la taverna de l’Inzolia i a la Capella de Vinseum.

Al concert-degustació, que tindrà lloc al Claustre de Sant Francesc, la Barcelona Laptop Orchestra tocarà ordinadors portàtils, mentre el públic assaborirà cadascuna de les tres parts del concert, amb un vi diferent. <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: