Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La vilafranquina Xell Montserrat, coordinadora general del SCIC

En les darreres jornades de treball del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya, celebrades a Vic els dies 20 i 21 d’octubre, la vilafranquina Xell Montserrat va ser elegida nova coordinadora general. <br />

Montserrat forma part de l’equip directiu de la coral infantil l’Espinguet, és organista dels Goigs de Sant Fèlix i també participa en altres agrupacions corals com la coral femenina Xamusia. <br />Entre els actes que la vilafranquina haurà de coordinar hi ha la organització d’una nova cantata infantil, encarregada per la celebració del 40è Juguem Cantant.

El Secretariat de Corals Infantils de Catalunya compta, actualment, amb 120 corals repartides per Catalunya, les Illes Balears i el País Valencià. Les corals que integren el SCIC són mixtes i voluntàries, obertes a infants d’entre 5 a 16 anys i, primordialment, en català.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: