Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP celebra assemblea a Vilafranca per començar a concretar propostes de programa de cara a les eleccions del 25N

L’Escorxador va ser el marc que va acollir aquesta assemblea de militants i simpatitzants de la CUP a l’Alt Penedès, amb la voluntat de comentar l’assemblea general que dissabte aprovava presentar-se a les properes eleccions al Parlament; però també amb la voluntat de començar a treballar per tal de presentar propostes que es puguin incloure en el programa que es presentarà als comicis del 25 de novembre.

El regidor vilafranquí de la CUP a l’Ajuntament de Vilafranca Llorenç Casanova comentava que fins dijous poden recollir els avals que necessiten per poder-se presentar, i que de moment la resposta de la població està sent positiva.<br />
Reconeixia també Casanova que són conscients que tenen poc temps per treballar, donat el calendari electoral. Tot i això, des de la CUP volen plantejar la campanya de manera oberta malgrat el poc temps per treballar.

 

Casanova es mostrava convençut que podran treure uns bons resultats en els comicis, ja que considera que poden donar resposta a inquietuds i neguits de gran part de la societat catalana. Per la CUP el debat identitari i social van junts. Casanova remarca que cal un model de país i també de societat diferent a l’actual.

En la reunió de dilluns al vespre a l’Escorxador es van presentar els documents sorgits de l’assemblea nacional de dissabte a Molins de Rei, i es van debatre algunes propostes d’acció política de cara a la seva possible inclusió en el programa electoral de la CUP Alternativa d’Esquerres de cara a la cita del 25 de novembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: