Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Coral Infantil la Bombeta Màgica celebra 25 anys

El primer acte públic on va actuar la coral va ser a la trobada de Caramelles que va tenir lloc a la Ràpita l’any 1988.

Per això demanen la col•laboració de totes aquelles persones que han format part d’aquests 25 anys de coral aportant fotografies i posant-se en contacte amb la coral a través del correu electrònic .<br />
Aquest any, a més de les activitats habituals de la coral, com són el Concert de Sant Esteve, la cantada de Caramelles, les colònies i el concert de final de curs, també s’estan preparant tot un seguit d’actes per celebrar l’aniversari, tant interns, pels nens i nenes que formen part de la Coral, com pel públic en general. <br />El proper dissabte 6 d’octubre la coral encetarà aquest curs 2012-2013. Els assajos són els dissabtes de 4 a 5 de la tarda al Centre Cultura Recreatiu Rapitenc, oberts a nens i nenes de 4 a 14 anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: