Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Confraria del Cava reconeix la tasca de Càritas Catalunya

La Confaria del Cava Sant Sadurní ha distingit Càritas Catalunya amb la primera distinció honorífica que entrega.

La tasca de l’entitat solidària va ser reconeguda durant la solemne cerimònia d’Investidura Tardoral, que es va celebrar a la seu de la Confraria, a Torre Ramona, divendres passat. Carme Borbones, presidenta de Càritas Catalunya, va recollir el guardó i va jurar fidelitat al cava. El reconeixement ha estat l’inici d’una col•laboració que seguirà el proper 14 de desembre amb el Sopar Solidari del Cava que espera reunir un miler de persones.

En l’acte, la dissenyadora Rosa Clarà, la il•lustradora Pilarín Bayés, el director d’El Periódico de Catalunya, Enric Hernández; el president del Gremi d’Hotels de Barcelona, Jordi Clos; el director de la Cambra de Comerç i Indústria Francesa, Philippe Saman; el president del Grup Focus, Daniel Martínez; i el director de Dagoll Dagom, Joan Lluís Bozzo, van ser investits com a Confrares de Mèrit.

A l’acte hi van assistir més de 150 persones, entre les que hi havia una gran nombre de representants del sector cavista.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: