Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Joves Confrares investiran la nedadora paralímpica Teresa Perales

Aquesta nedadora aragonesa acumula al seu palmarès 22 medalles aconseguides en diferents Jocs Paralímpics, des de Sidney 2000 fins a Londres 2012. És una de les esportistes amb més medalles paralímpiques de la història i a banda de la seva carrera esportiva, Perales també ha dedicat part de la seva vida a la política. <br />

Els Joves Confrares també investiran com a Jove Confrare de Mèrit la periodista, Xantal Llavina; l’humorista, Quim Masferrer; el summiller del restaurant Lasarte Condes de Barcelona, Dani Esteve; la periodista, Marta Carnicero; el president de la Jove Cambra Internacional de Vilafranca, Joan Marchan; i el restaurador i guanyador del V concurs ICEX, Chee Kok Seen.

La tradicional investidura Tardoral se celebra aquest dissabte, a les 9 del vespre, a la seu de la Confraria del Cava, a Torre Ramona, a Subirats.

La Investidura Tardoral de la Jove Confraria del Cava acabarà amb una nova edició de la festa I Love Cava, que enguany se celebrarà a la mateixa seu de la Confraria, i comptarà amb la presència d’un cockteler professional.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: