Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Curs sobre finances, el punt feble dels petits empresaris

En el marc de l’Escola de Direcció d’Empresa (EDE) de l’ADEG, i dins del cicle d’Estratègies directives, es proposa un nou programa formatiu que posa sobre la taula tots els entrellats de l’àrea de finançament a les petites i mitjanes empreses. <br />

Les sessions presencials estan formulades amb aportacions acadèmiques i casuístiques, per part d’experts reconeguts en el món del finançament, i consolidades amb la implicació pràctica dels mateixos alumnes.

El programa està constituït per dues sessions, dimarts i dimecres vinent, i s’impartiran al Molí de Mar de Vilanova i la Geltrú.

Els detalls i preu del programa es pot consultar al web www.ede.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: