Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cine Club Vilafranca, el millor del 2011

Cine Club Vilafranca ha estat guardonat amb el premi José María Nunes al millor cine club del 2011.

Aquest premi que convoca la Federació Catalana de Cine Clubs s’atorga tenint en compte la programació d’activitats cinematogràfiques, la diversificació, la presència de cinema d’autor, de cinema català, espanyol i d’altres filmografies d’arreu del món i les projeccions en versió original. Tanmateix, també s’han valorat altres activitats com la projecció de curts, cinema infantil, cinema a la fresca i festivals i mostres i l’esforç en comunicació a través de material gràfic i de la pàgina web. Cine Club Vilafranca ha deixat enrere un any 2011 marcat per haver assumit més dies de programació, en acord amb el Casal, i per haver tirat endavant el festival internacional de cinema del vi i del cava Most. Aquestes noves accions se sumen a les ja existents com la Mostra de Curtmetratges de Vilafranca, el cicle de cinema a la fresca en col•laboració amb els Castellers de Vilafranca i totes les sessions especials que s’organitzen, a més de la programació regular en versió original.<br />El premi José María Nunes de la Federació Catalana de Cine Clubs està dotat amb tres programacions gratuïtes de la distribuïdora Golem, una de les més reconegudes que es dediquen al cinema d’autor de qualitat.<br />El lliurament del premi ha tingut lloc aquest cap de setmana a Sant Sadurní, en el marc de la setena trobada del cineclubisme català. També el Cine Club de Vic ha estat guardonat, en aquest cas amb el premi a la millor programació en català.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: