Divendres, 20 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

240 professionals al 1r Congrés sobre vi i gastronomia, impulsat per Torres

Barcelona va acollir ahir el Wine & Culinary International Forum, el 1r. Congrés internacional sobre l’harmonia i les interaccions entre el vi i la gastronomia. <br />

El certamen, patrocinat per Bodegas Torres, ha reunit 240 professionals del món del vi i de la gastronomia, així com sommeliers vinguts del Canadà, Holanda, Finlàndia o el Regne Unit. Tots els assistents han estat professionals del sector, però en el futur es vol obrir el certamen als estudiants d’hostaleria.

El Congrés ha permès debatre, per primera vegada, d’una forma objectiva i científica, la complementarietat entre el vi i el menjar, segons Juan Manuel Bellver de l’organització.

Entre els participants hi havia Juli Soler de El Bulli, el president de l’Acadèmia Catalana de Gastronomia, Josep Roca del Celler de Can Roca o Meritxell i Toni Falgueras del Celler de Gelida.

La jornada ha acabat amb un gran tast de vins de l’Associació que reuneix els principals cellers familiars del món, a la qual pertany Torres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: