Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una bicicletada recorrerà els aerodròms de l’Alt Penedès

L’Institut d’Estudis Penedesencs, el Vinseum i el Servei de Cultura del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, amb la col.laboració de l’Ajuntament dels Monjos i les caves Loxarel, organitzen una bicicletada per conèixer els aeròdroms de la Guerra Civil a l’Alt Penedès. <br />

Amb el nom d’ "Un vesper entre vinyes", el diumenge 21 d’octubre es farà una bicicletada en què hi participaran historiadors de l’IEP i tècnics de Vinseum que aniran comentant els diferents espais a visitar , els fets que hi van succeir i l’estat de les vinyes en aquella època.

La bicicletada començarà a les 9 del matí al Centre d’Interpretació de l’Aviació Republicana de Santa Margarida i els Monjos i finalitzarà a les 12 del migdia al mateix punt, amb una visita al Centre.<br />Amb un recorregut de 20 km, té una dificultat baixa i inclou una parada a les caves Loxarel, a Vilobí , per esmorzar.

La participació a la bicicletada és gratuïta, però cal inscriure’s fins al dilluns 15 d’octubre a la seu de l’Institut d’Estudis Penedesencs, al carrer dels Ferrers número 54 de Vilafranca, al telèfon 93 892 19 79 o escrivint al correu .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: