Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní té prop de 12.500 habitants

En el ple corresponent al mes de setembre, celebrat dimecres, es va aprovar la revisió del padró de la capital del cava, que a data 1 de gener de 2012 es va situar en 12.484 habitants.  A més, Josep Parera i Jordi Nin van ser nomenats com a jutge de pau titular i suplent, després que només s’haguessin presentat les seves candidatures a aquestes places. <br />

En una ràpida sessió de poc més d’una hora i mitja, l’equip de govern va aprovar definitivament el compte general de l’exercici 2011 amb l’abstenció de l’oposició. El PP va mostrar el seu desacord pel destí del romanent positiu en serveis que considera superflus, en lloc d’aprofitar-los per a amortitzar el crèdit. Des de CiU es va expressar la sorpresa perquè els diners del romanent no es destinessin a polítiques socials, com a eixugar el dèficit de la Casa dels Avis.

Tot el plenari va ser unànime en el suport als protocols municipals per a abordar assumptes de violència de gènere o per prevenir la mutilació genital femenina. També va tenir el suport de tots els grups la renovació del pla de drogues per al període 2012-2015.

Els grups del PSC i ERC, a l’equip de govern, també van aprovar, amb el suport de CiU i l’abstenció del PP, una moció en defensa del model d’aigües i contra l’increment de les tarifes.

L’alcalde, Josep Maria Ribas, va tancar la sessió recordant la figura de l’exregidor Isidor Rando, tot expressant el sentir de tots els grups municipals per la seva pèrdua.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: