Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Salvador Cardús farà la conferència institucional de l’11 de setembre

Salvador Cardús parlarà del sobiranisme a Catalunya en la conferència institucional de l’Onze de Setembre a Vilafranca.<br />

<br />El professor de Sociologia a la UAB i periodista pronunciarà la conferència El desvetllar actual del sobiranisme a Catalunya, el proper dilluns dia 10 de setembre al Saló de Plens de l’Ajuntament. <br />La commemoració institucional de la Diada Nacional de Catalunya s’iniciarà la vigília de la diada, el dilluns 10 de setembre, amb la conferència El desvetllar actual del sobiranisme a Catalunya, a càrrec de Salvador Cardús , Doctor en Ciències Econòmiques, professor de Sociologia a la UAB i periodista. L’acte tindrà lloc a les vuit del vespre al Saló de Plens de l’Ajuntament de Vilafranca. <br />En finalitzar la conferència institucional, la comitiva municipal es traslladarà fins al monument en honor a Lluís Companys, president de la Generalitat de Catalunya, a la plaça dels Països Catalans, al barri de la Girada, per fer una ofrena floral. L’acte està previst per a les 21 hores. L’Ajuntament de Vilafranca convida totes les institucions, entitats, associacions i partits polítics locals i comarcals a fer-hi la seva pròpia ofrena floral

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: