Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jornada de promoció econòmica als Monjos

L’Àrea de Desenvolupament local de l’Ajuntament dels Monjos ha organitzat una jornada adreçada al teixit empresarial per tal de donar eines de suport i finançament per a l’empresa.<br />

La trobada se celebra aquest dijous i s’emmarca en el cicle Matins empresarials, que es va encetar l’any passat a fi d’establir contactes amb el teixit empresarial del municipi, treballar per les inquietuds del sector econòmic local i oferir eines i solucions factibles des de l’administració local.<br />La jornada es durà a terme entre les 12 i les 2 del migdia, a la Biblioteca i abordarà diferents temàtiques com ara els processos de reorientació estratègica i innovació, el canvi de la cultura empresarial o la internacionalització. Les xerrades aniran a càrrec d’Albert Giralt, director general d’Avinent, Alfredo Castaño, director de recursos humans de Nissan, Josep Mª Cervera, director internacional de la Cambra de Comerç de Barcelona.<br />Amb aquests experts es realitzarà una taula rodona moderada per Gregorio Cascante, director general de la consultora Daleph. <br />Les persones que hi estiguin interessades poden confirmar la seva assistència fins demà al correu  . La inscripció és gratuïta. <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: