Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Festa de la Mercè al Casal

Aquest cap de setmana, la Mercè 2012 porta al Casal un Concert, Ball de Saló, portes obertes a l’Escola de Teatre, el Ral•li fotogràfic i Slot.<br />

Com ja es tradicional, cada mes de setembre el Casal de Vilafranca celebra l’aniversari de la seva fundació l’any 1904 amb un seguit d’activitats lúdiques i culturals especialment adreçades als socis.<br />Aquest dissabte l´Escola de Teatre del Casal fa una jornada de portes obertes de 11 a dues a les seves instal•lacions de l’edifici del carrer migdia , 18 per mostrar les diferents activitats que es fan a l´ escola, especialment aquest any que celebrarà el seu desè aniversari. Al llarg del matí també hi haurà actuacions sorpreses a Rambla Nostra Senyora. Aquest diumenge a dos quarts de set de la tarda s’inicia la nova temporada de ball del Casal amb un concert i ball gratuït i exclusiu per socis amb l’orquestra Montse Joe & Transfer. Com ja es tradicional la secció fotogràfica del Casal organitza un ral•li fotogràfic el diumenge. El punt de trobada es el mateix diumenge a les 10 de matí al vestíbul del Teatre Casal i es gratuït i obert a tothom. Aquest any com a novetat la secció d´Slot del Casal a Rambla Nostra Senyora 37 segon pis, obre les seves portes als socis del Casal de forma gratuïta el diumenge de 11 a dues, per que provin els seus circuïts i gaudeixin d’una estona d´slot en circuit de velocitat o ral.li.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: