Dimarts, 30 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Emili Duró obre el cicle de conferències Desenvolupa’t

El cicle de conferències Desenvolupa’t arrenca amb un auditori ple de gom a gom per sentir el consultor Emili Duró.

L’Auditori de Vilafranca acollia aquest matí la primera de les conferències del cicle Desenvolupa’t, organitzat per l’Ajuntament de Vilafranca a través del Servei de Promoció Econòmica i el Centre Àgora per fomentar l’emprenedoria en temps de crisi. Aquesta primera sessió ha estat un èxit i han estat moltíssimes les persones que hi ha assistit. Els gairebé cinc-cents seients de la sala estaven ocupats.<br />L’encarregat d’obrir el foc amb una conferència titulada "La gestió de la il•lusió i l’optimisme en temps de canvis" ha estat Emili Duró, soci fundador d’Iter Consultores i membre del consell d’administració de diverses empreses. Duró ha parlat en un to amè i divertit de la seva carrera i del moment actual de crisi econòmica.

El consultor parteix de la base que entre el 80 i el 90% de l’èxit professional depèn de l’actitud que s’adopta davant la vida. Per això la formació de les principals empreses del món s’està centrant en el desenvolupament d’actituds correctes. La conferència d’Emilio Duró ha tingut com a objectiu principal millorar la mentalitat positiva i la motivació davant dels nous reptes que es presentin, facilitant noves idees per gestionar els canvis, i aconseguint millores en la vida personal i professional.<br />La propera conferència serà el 31 d’octubre i anirà a càrrec de l’expert en emprenedoria i noves tecnologies Pau Garcia Milà.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: