Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca participaran a la manifestació convocada per l’ANC l’11 de setembre a Barcelona

Els Castellers de Vilafranca participaran als actes previstos a Barcelona el proper dimarts 11 de setembre en motiu de la Diada Nacional de Catalunya. El dia abans, però, els de la camisa verda també participaran, com ja és habitual, a la Marxa de Torxes que any rere any s’organitza a Vilafranca, on al final d’aquesta alçaran un pilar. <br />

El mateix 11 de setembre, Diada Nacional, representants de la colla vilafranquina participaran a l’ofrena floral al monument de Rafael de Casanova a partir de les 11 del matí. A la tarda serà el torn de participar a la manifestació que l’Assemblea Nacional Catalana ha organitzat pel centre de Barcelona sota el lema "Catalunya, nou estat d’Europa", on a més, hi ha prevista l’actuació dels de la camisa verda just abans de l’arrencada de la marxa, al Passeig de Gràcia. Els Castellers de Vilafranca es situaran a la tercera fila de la manifestació. Des de la Junta dels Castellers de Vilafranca s’ha pres la decisió de participar a la manifestació de l’11 de setembre. El president de la colla, Josep Cabré, ho justificava dient que són catalans i estan farts dels atacs que està rebent Catalunya en tots els sentits. Ara és el moment d’estar amb el país. Per tal de poder assistir a la manifestació convocada a Barcelona, la colla posa a disposició dels seus castellers diversos autocars per desplaçar-se fins a la ciutat comtal. El servei d’autocar serà exclusiu pels castellers, que hauran d’anar vestits amb camisa, pantalons blancs i faixa. <br /> <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: